Loading...

Wie is AlphaLeads.be

AlphaLeads is een online marketing partnership dat bestaat uit gedreven freelancers die het woord “probleem” niet kennen, wij zijn ondernemers die het meer hebben voor een “uitdaging”. Samen met jouw bedrijf zetten wij graag een nieuwe samenwerking op, mits jullie even ambitieus zijn als wij? Ja? Dan spreken we eens vrijblijvend af?

Hoe zullen wij je ondersteunen?

Communicatie

Rendement

Meetbaar

Ambitie

Waarin kunnen wij jou ondersteunen?

  • Webdevelopment/Webdesign
  • Social media Management
  • SEO/SEA
  • Content marketing

Meer vindbaarheid, meer omzet

Wij als ondernemers begrijpen maar al te goed dat elke investering moet renderen. Dit wordt dan ook de basis voor onze samenwerking, samen “out-of-the-box” gaan denken om een strategie uit te dokteren die rendeert. Het recept is logisch: hoe beter je vindbaar bent, hoe meer potentiele klanten jouw bedrijf kunnen bereiken, hoe meer aanvragen er in je mailbox komen en hoe meer omzet je genereert. Klink simpel toch? In theorie is het dat ook, maar in de praktijk is niets minder waar.

Dan komt onze ambitieus team van specialisten weer aan de bak om al jouw behoeftes en noden te gaan vervullen. Hoe groter we denken, hoe meer we realiseren.

Proeven van regionaal succes?

Onze missie

Een lange termijn relatie opbouwen. Met onze klanten, om een op maat gemaakte strategie te ontwikkelen die voldoet aan alle eisen. Gepaard met een gepaste opvolging voor en na de oplevering, een online marketingstrategie dat rendeert is nu eenmaal geen half uurtje werk. Door regelmatig opnieuw met onze klanten samen te komen bespreken we graag verdere ontwikkelingen van jouw project. Maar natuurlijk ook met onze partners, wij behandelen iedereen als een partner, zowel onze klanten als onze freelancers. Dit zorgt ervoor dat wij steeds met frisse creatieve ideeën komen die het verschil maken.

Deze bedrijven deden beroep op ons

Onze sleutelwoorden

Transparante communicatie

Het belangrijkste punt doorheen onze samenwerking. Oprecht transparant zijn in de communicatie is voor ons van prioriteit. Die communicatie ligt aan de basis van ons traject. Wij luisteren naar de behoefte van jouw bedrijf en geven dan ook advies waar het nodig is. Samen, gaan we een plan op maat opmaken dat leidt naar de groei van onze organisaties. Want als jij groeit, groeien wij ook

Hoog rendement

Elke investering, en elke cent telt. Bij AlphaLeads weten wij dit als geen ander. Daarom is het voor ons ook van grootste prioriteit om uit elk project het meeste te halen, want als het niet rendeert beginnen we er niet aan. Zou jij een werk aannemen waar je niets van overhoudt? Wij trekken het dan nog eens door, wij nemen het niet aan als het voor JOUW bedrijf niet opbrengt. Maar wat we ook weten is dat er voor elk wat goeds is, met een vrijblijvend gesprek ontdekken we hoe we jou kunnen helpen met de volgende stap in je ondernemende carrière.

Meetbaar is het sterkst

Iets wat meetbaar is, vertrouwen we nu eenmaal beter. Wij leven volgens de term “meten is weten” en dit is ook iets wat we toepassen naar onze samenwerkingen toe, hierin speelt een tool zoals Google Analytics een cruciale rol. Met de data die we tijdens een optimalisatie proces verzamelen streven we naar een conversie om U tegen te zeggen. Wij werken met marketing prestaties dat wilt zeggen dat wij pas tevreden – en neem dat zeker met een korreltje zout – zijn wanneer we presteren, en geen moment eerder. Door het proces op de voet op te volgen, bekomen we steeds ontzettend sterke resultaten.

Ambitie maakt groei

Ambitie, dat is iets waar we bij AlphaLeads.be zeker geen te kort aan hebben. Met altijd dezelfde zin in ons achterhoofd “Hoe kunnen we meer doen?” gaan wij aan de slag. Creatief, ambitieus en “out-of-the-box aan de slag gaan, hoe uitdagender hoe liever.

Wil je jouw bedrijf laten shinen in de onlinewereld?

Wil je jouw bedrijf laten shinen in de onlinewereld?

Let's Talk