Loading...

Samen werken met ons

Met een volledig online marketing team dat dagelijks opnieuw voor je klaar staat om mogelijkheden te bekijken en te evalueren, kan groeien niet anders. Een team van professionele specialisten in SEO, SEA, Sociale media en digitale marketing sluiten wij perfect op maat aan van jou onderneming. Wij spelen in op alle aspecten van marketing en zorgen ervoor dat uw bedrijf de erkenning krijgt die het verdient. Laat ons samen kijken naar de beste oplossing en strategie voor jou.

Vindbaarheid in Google

Meer visibiliteit

Meer klanten

Meer omzet

Search Engine Optimalisatie

SEARCH ENGINE OPTIMALISATIE

Wat is SEO?

SEO (Search Engine Optimalisatie) of zoekmachine optimalisatie is een techniek om kort gezegd je website “aantrekkelijker” te maken voor zoekmachines zoals Google. Het is natuurlijk logisch dat als jij een renovatie firma hebt je vindbaar wilt zijn wanneer een consument zijn zoektocht naar een aannemer start met een zoekterm zoals “renovatiewerken laten uitvoeren”.

Verkeer dat dan op jouw website komt is gratis in tegenstelling tot Google Adwords. De organische SEO manier kost echter wel tijd en moeite, wij steken graag die effort in jouw vindbaarheid om een efficiënte SEO-strategie te bekomen.

SEARCH ENGINE OPTIMALISATIE

Waarom SEO?

  • Je bent bereikbaar en vindbaar

  • 80% begint zijn zoektocht op Google voor een aankoop

  • Organisch groeien met SEO

  • Je betaalt niet voor website bezoekers

  • Lange termijn oplossing

Online groeien en regionaal scoren!

Professioneel en mooi design, aangepast aan je huisstijl

Uw website vormt vaak de eerste indruk van uw bedrijf. Trek de aandacht, hou de aandacht. Wij maken een knap webdesign dat bij uw bedrijf past en waar u 100% over bent.

Topranking in Google

Wij zorgen voor een (regionale) website waar Google en uw bezoekers van smullen. Een modern design, aansprekende SEO webteksten en technisch perfect in orde: u kan bouwen op onze websites. Meer bezoekers en meer klanten, dat is ons streefdoel.

Responsieve website

Wij garanderen u een responsive website die op elk toestel tot zijn recht komt. Concreet betekent dit dat uw website op elk apparaat optimaal raadpleegbaar is met een hoge snelheid.

Hosting

Onze eigen servers garanderen een optimale bereikbaarheid van uw website. U mag dus rekenen op een onberispelijke kwaliteit, een hoge snelheid en een doorgedreven veiligheid. Dit tegen een zeer scherp prijskaartje. Uiteraard zijn ook e-mailadressen inbegrepen.

SEO Copyrighting

SEO teksten zijn essentieel om gevonden te worden in Google. Bij AlphaLeads zorgen we dat deze teksten geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Wij schrijven op een zoekmachine vriendelijke manier, maar ook de lezer heeft er heel wat aan.

Leadgeneratie en regionale klanten

Bezoekers omtoveren tot klanten? Wij zijn er in gespecialiseerd. Wij genereren warme leads die u kan omzetten in klanten. Lokale klanten verbinden met lokale zelfstandigen is het uitgangspunt en onze regionale websites zijn daarvoor perfect geschikt. U zoekt toch vaak ook in de eerste plaats regionaal, nee?

Klaar om regionaal te scoren?

Start hier!

Social media management

1.600.000.000

Gebruikers

600.000.000

Gebruikers

2.000.000.000

Gebruikers

Sociale media, het vraagt veel tijd, en het kan nogal snel een soep worden als je hier niet georganiseerd mee aan de slag gaat. Bij AlphaLeads zeggen we namelijk “if you fail to plan, you plan to fail”. Wij ondersteunen je met een organisch groeiplan waar je volgers van zullen smullen, en nog beter een plan dat rendeert. Wij vertegenwoordigen jouw pagina online. Door frequente updates en doordachte posts brengen wij jouw missie over. Bezoekers omtoveren tot klanten? Wij zijn er in gespecialiseerd.

Dagelijks zitten er meer mensen op de grote social mediakanalen dan er mensen naar een tv-zender kijken zoals VTM. Als bedrijf kan je op dit aspect niet achterblijven.

Facebook

1.600.000.000

Gebruikers

Instagram

600.000.000

Gebruikers

LinkedIn

5.300.000

Gebruikers

Hoe kunnen wij helpen?

Strategie

We starten met het uitdokteren van een strategie op maat. We kiezen samen het social mediakanaal dat het beste bij jou past.

Jouw huisstijl

Je bedrijfspagina maken we volledig naar jouw huisstijl op. En verwerken hierin de belangrijkste aspecten waar je klanten op letten.

Jouw missie

Wij vertegenwoordigen jouw pagina online. Door frequente updates en doordachte posts brengen wij jouw missie over.

Advertenties

Ook met advertenties kunnen wij blindelings overweg om jouw business de boost te geven dat het nodig heeft.

Interesse?

Contacteer Ons